Tegenwoordig is er genoeg informatie over dit onderwerp verspreid zowel via boeken als op het internet. In vele landen wordt geesten oproepen als een ‘spel’ gezien. Maar of dat werkelijk zo is is een vraag die wij kunnen stellen aan degenen die het verspreiden onder de naam ‘spelletje’. Daarentegen zijn er veel mensen die zich afvragen of het wel mogelijk is om geesten op te roepen. (Zie video geesten oproep)

 

Het is inderdaad mogelijk om geesten op te roepen. Er bestaan bepaalde teksten die men kan reciteren om in contact te komen met geesten.

Vaak zijn het teksten die onbegrijpelijk zijn, het zijn teksten die Allah swt vernederen. Tot nu toe zijn we nog geen één tekst tegen gekomen in boeken, waar men mee in contact kan komen met geesten (djins) zonder Allah swt te vernederen (a3udu billah).

Helaas zijn er weinig mensen die dat door hebben.
Veel mensen denken dat ze door middel van geesten oproepen in contact komen met goede geesten. Dat is helaas niet het geval!

Met geesten oproepen is het onmogelijk om met een goede geest in contact te komen. Dat is wat gebleken is uit onze ervaringen!

Het zijn altijd satan’s (shayaatien) waar men mee te maken krijgt als men geesten gaat oproepen.

In 99% van de gevallen wanneer men in contact komt met een bepaalde geest, is het de satan:  Qarien.

(Zie onderwerp overheersing satan voor meer informatie over deze satan).

 

Nadat men geesten heeft opgeroepen krijgen zij toestemming om de wereld van de mensen in te treden om zo de vragen te beantwoorden die de oproeper stelt. Er bestaan verschillende soorten manieren om vragen te stellen en antwoord te krijgen. Wat een hele bekende manier is bij de mensen en dat als een ‘spel’ wordt gezien is het glaasje draaien.

De satan beantwoordt de vragen door het glaasje of kopje naar de letters toe te schuiven die bij elkaar het antwoord vormen. Het kunnen ook antwoorden zijn met ja of nee. Het ligt helemaal aan degene die oproept en watvoor antwoorden diegene op zijn vragen wil hebben. 

De meeste antwoorden die de satan dan geeft zijn voornamelijk gebaseerd op leugens. Wanneer zij een eerlijk antwoord geven dan is dat enkel om het vertrouwen van de oproepers te winnen en niet om de mens te helpen naar het juiste antwoord.

Nadat de oproepers vertrouwen hebben in deze geesten zullen ze vaker de geesten oproepen en dus vaker de vernederende teksten gaan reciteren. Hoe vaker de teksten worden gereciteerd hoe meer geesten (satans) erop af komen en hoe groter de overheersing  wordt van deze geesten op de oproepers (zie overheersing satan).
 

In sommige gevallen kunnen de oproepers gelijk compleet bezeten raken. In beide gevallen, zowel overheersing als compleet bezeten kan het fataal aflopen met de slachtoffers als ze niet met spoed verlost worden van deze geesten (satans).

 

Dus echt een spel is het niet!      

Geesten oproepen met glaasje draaien doen mensen vaak, omdat ze niet geloven in geesten en ze dat graag uit nieuwsgierigheid willen zien. Of vaak ook omdat ze dat als een ‘spel’ zien. Men voert dit uit om te ontdekken dat geesten oproepen werkelijk mogelijk is.

Tovenaren zijn deze fases al voorbij. Die hebben ‘collega's’ van de geestenwereld waar zij afspraken mee maken en die door de tovenaar moeten worden na gekomen om zijn doelen te bereiken en zijn leven te behouden. (Zie onderwerp: wat is een tovenaar?)

 

Wij adviseren iedereen die aan geesten oproepen wilt beginnen en degenen die dat al uitvoeren om ermee te stoppen. Want het kan totaal misgaan als de oproepers geen controle meer hebben over hetgeen waar ze aan begonnen zijn. De geesten kunnen de hele woning ruïneren door ramen en deuren kapot te slaan en alle mensen die zich in de woning bevinden te treffen. Het kan namelijk jullie levens kosten!  
Mocht het allemaal rustig aflopen, wees dan op de hoogte dat de geesten er voor zorgen dat de oproepers zelfmoord plegen. En dat ze ook vast wel een planning hebben staan om het leven van de oproepers op een andere manier te slopen. Dat kan zijn door erge ziekten te veroorzaken of het slachtoffer uiteindelijk in een psychische kliniek te laten belanden. Het hoeft natuurlijk niet per direct te gebeuren, maar het kan ook binnen enkele maanden of jaren. Bovendien komen de vloeken van Allah swt op deze oproepers af, waardoor het leven hier op aarde een hel zal zijn en ook voor het hiernamaals (agira). Dit wenst niemand voor zichzelf en ook niet voor een ander.