Na veel verzoeken te hebben gehad van onze patiënten met betrekking tot het geven van advies, het hebben van een luisterend oor en het helpen zoeken naar een oplossing, hebben wij besloten voor onze patiënten een spreekuur hiervoor beschikbaar te stellen.

Vaak hebben patiënten buiten hun klachten om die veroorzaakt worden door hun aandoeningen ook last van prive problemen waar zij geen raad mee weten. Wij hebben veel patiënten hiermee kunnen helpen. Echter was er niet genoeg tijd hiervoor, omdat wij hier geen speciale spreekuur voor beschikbaar hadden gesteld. Nu willen wij die mogelijkheid bieden aan onze patiënten.

In deze spreekuur kunnen de patiënten hun problemen op tafel leggen, zodat wij samen met de wil van Allah swt tot een oplossing kunnen komen. Wij geloven er namelijk in dat elke probleem een oplossing heeft. (Onze oplossingen/adviezen blijven binnen de grenzen van het islamitische geloof.)

Heeft u een probleem waar u niet uit lijkt te komen hoe erg deze ook lijkt te zijn of heeft u behoefte aan een luisterend oor met de juiste advies. Dan is dat vanaf heden ook bij ons mogelijk.


- Wij beloven dat alles wat bij ons besproken word privé blijft!

 

Onze Profeet (vzmh) heeft gezegd:

"Wie één van de moeilijkheden van de gelovige verhelpt, zal door Allah van één van zijn moeilijkheden verholpen worden op de Dag der Opstanding. En Wie een ongemak (van een ander) vergemakkelijkt, Allah zal in dit wereldse leven en in het Hiernamaals zijn ongemak vergemakkelijken. En wie de (fouten van) een moslim bedekt, Allah zal in dit wereldse leven en in het Hiernamaals zijn (fouten) bedekken. En Allah blijft de dienaar helpen zolang hij zijn broeder helpt. En wie een pad bewandelt zoekende naar kennis, Allah zal voor hem hiermee een pad naar het Paradijs vergemakkelijken.